TEL: 03/664 66 23. FAX: 03/664 66 87INFO@VANBREMPTBVBA.BE
MERKEN / LEVERANCIERS
Sanitair | Baden

In iedere badkamer is een goed bad onmisbaar, weliswaar is er in een kleine badkamer meestal geen plaats voor zowel een douche als een bad, maar de droom van een eigen bad hoeft u daarom zeker niet op te geven. Speciaal voor kleine badkamers zijn er speciale badkuipen, die ruimtebesparend kunnen worden ingebouwd.
Voor baden geldt hetzelfde als wat geldt voor een badkamermeubel, douche en een toilet geldt. Een eerste vereiste is dat ze functioneel en praktisch is, echt heb je de keuze uit verschillende afmetingen en materialen.
Wij helpen u in de keuze van een bad dat geheel in uw huidige badkamer past

De topmerken die wij aanbieden bij Van Brempt zijn zeker niet te onderschatten. Van karaktervol hedendaags italiaans design tot een eerder rustieke uitstraling; De baden heeft u bij ons voor het uitkiezen..

Ontdek hier in de linkerkolom reeds de merken/leveranciers waar wij mee samenwerken, en doe inspiratie op over het bad dat u bij u in de badkamer wil staan schitteren.

Onze baden en badkamers van dichterbij bekijken? Kom dan eens piepen in onze toonzaal of bekijk ons assortiment online.
Wij helpen u graag verder.

Ontdek uw nieuwe stijl in uw badkamer
Vintage / Retro
Vintage / Retro Maak van je badkamer een persoonlijke ruimte waar je je echt thuis voelt. Met de baden van Aqua prestige vind je de juiste sfeer voor jouw identiteit. Kies uit ons assortiment een badkamer die meer is dan een plek om je te wassen.
Strak / Design
Strak / Design Verfijnde details, een exclusieve uitstraling en maximaal comfort. Riho combineert design met gebruiksgemak. Deze baden zijn te bekijken in onze toonzaal te Antwerpen.
Combinatie Bad / Douche
Combinatie Bad / Douche Twee onvergelijkbare voordelen; volwaardige douche, als je wilt douchen. Of als handig bad, om te ontspannen. Met dit concept biedt Artweger de hand aan oudere en mindervalide mensen. Met de automatische lift kan u zichzelf zachtjes onderdompelen in een rustgevend bad.
Vragen?

Contacteer ons