TEL: 03/664 66 23. FAX: 03/664 66 87INFO@VANBREMPTBVBA.BE
MERKEN / LEVERANCIERS
Sanitair | Douches & Douchedeuren

Een ontspannende douche na een dag van zwaar labeur, een vloed van warm water uit één van onze regendouches, daar verlangt toch iedereen naar?
Wij bij Van Brempt helpen u in uw keuze; een inloopdouche? douchecabine? stoomdouche? of kiest u voor een hoogtechnologisch touchscreen systeem?
En dit alles in harmonie met uw huidige of toekomstige badkamer!

Bekijk ons assortiment aan douches hier op onze website of breng een bezoek aan onze showroom.

Hedendaagse douches zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid van vormen, kleuren en materialen . Gaat u voor vierkant, kwartrond, arduin, matte afwerking of toch liever glans?

Meer informatie over onze douche assortiment? Een vrijblijvende offerte? Contacteer ons en één van onze medewerkers zal uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Douchedeur VS Inloopdouche Welke type douche is het beste? Een inloopdouche of toch beter een douche met een deur? Dat hangt af van jouw situatie. Daarom raden wij onze klanten altijd aan om voor een vakman te kiezen. Wij weten welke mogelijkheden voor jou het beste zijn.
Novellini Douchedeur

Makkelijk af te sluiten

Water spat niet rond in de badkamer

Minder warteverlies

Je hebt voldoende ruimte nodig. Een douche met een schuifdeur of een naar binnen draaiende deur kan een mogelijk oplossing zijn.

Villeroy & Boch Inloopdouche

Geen struikelranden

Makkelijk in onderhoud

Ideaal voor kinderen, ouderen en mindervaliden

Door het open gevoel is een inloopdouche frisser.

Vragen?

Contacteer ons