TEL: 03/664 66 23. FAX: 03/664 66 87INFO@VANBREMPTBVBA.BE
MERKEN / LEVERANCIERS
Sanitair | Porselein

Een nieuwe badkamer dient een weloverwogen keuze te zijn, een plaats waar u zich helemaal thuis voelt na een lange dag op het werk.
Van Brempt BVBA assisteert u namelijk in die keuze, wij hebben jarenlange ervaring in de badkamer & sanitair sector.
Als u uw eerste verkwikkende douche neemt, voelt u zich in uw badkamer helemaal thuis.Naast living en keuken is uw badkamer dé belangrijkste kamer in uw huis .
Deze kamer verdient het dan ook om uitgerust te worden met opmerkelijk mooi porselein van hoge kwaliteit
Wij bij Van Brempt BVBA volgen trends en innovatie bij onze fabrikanten zéér nauw op, zowel op vlak van design als technologie.
In onze toonzaal te Ekeren, ten noorden van Antwerpen kan u deze nieuwe trends in levende lijve bewonderen. Wij werken enkel samen met top-leveranciers en in de sanitaire sector.
Of u nu opteert voor strak, klassiek of innovatie, bij ons vind u zeker en vast uw gading.

Bekijk zeker en vast onze virtuele toonzaal of kom gerust een kijkje nemen in Ekeren.

Aan de linkerkant van deze pagina vind u alvast een greep uit ons assortiment, misschien treft u hier uw badkamer reeds aan!

Heeft u vragen? Contacteer ons en één van onze medewerkers zal u verder helpen.

Villeroy & Boch subway series
Villeroy & Boch subway series Wie denkt dat exclusief design en gebruiksvriendelijkheid niet samengaan heeft de Subway series van Villeroy & boch nog niet ondekt.
Duravit D-Code
Duravit D-Code Eenvoudig doch stijlvol. Cosequent en elegant. Zo beschrijven wij bij Van Brempt de wastafels van Duravit. Grote verscheidenheid aan uitvoeringen en de meest uiteenlopende toepassingsmogelijkheden.
Vragen?

Contacteer ons