TEL: 03/664 66 23. FAX: 03/664 66 87INFO@VANBREMPTBVBA.BE
MERKEN / LEVERANCIERS
Sanitair | Meubelen

Tegenwoordig wordt de badkamer meer en meer aanzien als een ruimte waar men zich even afzet van de realtiteit. Het hoofddoel van de badkamer is nog altijd voldoen aan de hygiëne, tegenwoordig in combinatie met luxe, ontspanning en comfort. Onze medewerkers assisteren u in de keuze van het juiste badkamermeubel, en zoeken voor u een perfecte match in uw huidige of toekomstige interieur.

Wij hebben veel uiteenlopende topmerken in ons assortiment van badkamermeubelen, een greep uit ons assortiment strakke, eigentijdse, koloniale badkamermeubels staan reeds op onze website, echter in onze toonzaal te Antwerpen hebben wij veel meer te bieden.

Zeer praktische onderkasten, makkelijk in onderhoud, en bovenop een streling voor het oog . Kortom, wij hebben alles in huis om U te begeleiden naar uw droombadkamer.

Heeft u nood aan nog meer informatie? Stuur ons een mail, pleeg een telefoontje, of breng ons een bezoek aan onze toonzaal.

Aan de linkerzijde vind U reeds een greep uit ons aanbod badkamermeubelen, doe hier alvast uw eerste inspiratie op!

Inspiratie voor je badkamer?
Flexibel
Flexibel Je kiest zelf wat je nodig hebt. Verlichting op maat? Onderkast met of zonder lade? Een spiegel of liever een spiegelkast? Aan u de keuze. Het elegante design op maat verklaart het succes bij onze klanten.
Kleurkeuze
Vragen?

Contacteer ons