TEL: 03/664 66 23. FAX: 03/664 66 87INFO@VANBREMPTBVBA.BE
MERKEN / LEVERANCIERS
Verwarming | Vloerverwarming

Wilt u genieten van een aangename warmte die gelijkmatig verdeeld wordt door uw badkamer of living? U wil geen radiatoren aan de muren bevestigen en geen wandoppervlakte opofferen? Wenst u daarboven een heuse besparing op uw energiefactuur? Dan kunnen wij u bij Van Brempt helpen in uw zoektocht naar de juiste vloerverwarming!

Wenst u nog meer informatie over ons vloerverwarming assortiment? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of kom een kijkje nemen in onze toonzaal! Onze medewerkers staan u graag te woord.

Vloerverwarming VS Klassieke radiatoren Een aantal jaren geleden is vloerverwarming een gelijkaardig alternatief geworden voor klassieke centrale verwarming met radiatoren. Hieronder vindt u een overzicht van de voor- en nadelen van beide systemen.
Vloerverwarming

Vloerverwarming verbruikt 20% minder dan radiatoren. De CV-ketel moet immers geen hoge temperaturen leveren.

Gelijkmatige warmteverdeling zorgt voor een sneller comfortgevoel. Je thermostaat kan 2° Celcius lager staan dan bij centrale radiatorverwarming.

Vloerverwarming is volledig onzichtbaar, men hoeft geen radiatoren tegen de muur te bevestigen.

De opwarmingstijd van vloerverwarming ligt beduidend hoger dan bij radiatoren.

Radiatorverwarming

Radiatoren verbruiken meer energie dan vloerverwarming.

Een radiator is veel sneller warm dan vloerverwarming.

Bij een renovatie moet de vloer niet vervangen worden, wat bij vloerverwarming uiteraard wel aan de orde is.

Budgetvriendelijker -> dankzij de nieuwste technologiën in de centrale verwarming kan men met een minimum aan radiatoren, al dan niet design- of retro radiatoren, de verschillende ruimtes in uw woning optimaal verwarmen.

Vragen?

Contacteer ons